RSS

Monday, July 2, 2012

Astro's On-The-Go Party


Lama sudah tak join event Nuffnang. Yelah kalau contest nak kena wat entry tu memang payah kadang-kadang. Niat nak tulis ada tiba-tiba dah lepas due date. hehe.. So join contest yang simple-simple yang kena komen je..huhu




Anyway event ni dah lama juga tapi lambat nak update..huhu.. Event ni pada 23rd June 2012 bertempat di Pool. Tema time ni ialah favourite football jersey. Almaklumlah musim Euro sekarang ini. Aku mana ada jersey, so pergilah membeli kat Masjid Jamek. Nasib ada yang murah.huhu 



Dah sampai the Pool apa lagi bergambar sakan lah.. Ni dengan cik adik manis Anis 



Kami mendengar penerangan tentang Astro On The Go 



Senang la lepas ni dah ada Astro On The Go, boleh tengok astro di mana sahaja. 



MC untuk event ini, Mr Adam




Lepas perut dah kenyang, bergambar lagi..huhu


 
Semangat Harimau Muda ni.. AUMM! 



Then ada games tuk kami tapi aku tak masuk pun..huhu.. Ini group yang menang.Seronok lagi tu 



Macam-macam aksi diorang ni wat. Semangat tu. 





Then acara yang dinantikan, Best Dress. Dapat ipad 3 tu. Tengokla aksi-aksi catwalk diorang ni. Memang terbaiklah kalah model.



 
And the winner adalah RedMummy. Congrates Redmummy 



Ni ole2 yang kami dapat, payung dan speaker yang ausome.

Info berkenaan Astro On The Go
- Kini Astro akan bersama anda ke mana sahaja anda pergi melalui iPad, iPhone dan Laptop 
- 11 siaran yang boleh ditonton
- Untuk lebih lanjut layari http://www.astro.com.my/onthego/ 
Download for iPad & iPhone http://itunes.apple.com/my/app/astro-on-the-go/id521993797?ls=1&mt=8 
 View on web http://onthego.astro.com.my/


Take Astro with you,wherever you go.

2 comments:

CikLily Putih said...

daH siap daH!

Azham Vosovic said...

yeay!

gmbar I ada terselit hehehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.