RSS

Tuesday, June 26, 2012

Product Review: Loreal Paris Men ExpertL'Oreal Paris Men Expert telah membuktikan sekali lagi mengapa ia meupakan produk inovatif dan canggih. L'Oreal Paris Men Expert merupakan Men Skincare Brand Asia No.1 pada 2010 dan 2011!

Seperti yang dilaporkan oleh Nielsen pangkalan data dalam 10 negara Asia (Malaysia, China, Hong Kong, India, Indonesia, Filipina, Singapura, Sri Lanka, Taiwan dan Thailand), L'Oréal Paris Men Expert masih No. 1 jenama dalam kategori Face Care Men, mengatasi pesaing-pesaing teratas untuk tempat No.1. Lelaki Asia telah memilih jenama penjagaan kulit kegemaran mereka untuk kulit sihat dan segar!

   


WHITE ACTIV OIL CONTROL GEL CREAM 


Pelembap ini di khususkan untuk lelaki Asia yang mahu kulit lebih cerah,bersinar dan menyediakan kawalan minyak. Membantu menyerap minyak dan kotoran berlebihan, sementara menyinarkan kulit dalam hanya 10 saat penggunaannya. Kombinasi Zinc- G dan serat mattifying menghapuskan sebum berlebihan,Salicylic Acid dan Vitamin C menghilangkan sel-sel mati di permukaan kulit. Bahan-bahan ini akan membantu mengawal sinaran sepanjang hari. 


 White Activ Oil Control boleh didapati dengan harga RM29.90 untuk 50ml. 

 


HYDRA-ENERGETIC MULTI-ACTION 8 MOISTURISING GEL 


Bagi lelaki dengan gaya hidup aktif,  hydra energetic Multi-Action 8 Moisturising Gel  pastinya pilihan yang tepat untuk kelembapan kulit. Ia membantu memulihkan kulit yang pudar dan lesu disebabkan kerja-kerja harian atau parti sepanjang malam. 


The hydra energetic Multi-Action 8 Moisturising Gel dirumuskan dengan bahan-bahan berkesan seperti Vitamin C memberi kulit terus-menerus tenaga, kafein merangsang pengedaran kulit , dan magnesium untuk perlindungan lengkap menentang faktor-faktor persekitaran berbahaya seperti sinaran pencemaran dan UV.

Dengan hanya hydra energetic Multi-Action 8 Moisturising Gel, lelaki mendapat 8 keputusan berkesan untuk kulit mereka: Yang serta-merta kulit lembap, kulit yang bertenaga, kulit segar kembali,lebih lembut, tidak melekit, lebih sihat dan lebih cerah. 


Hydra-Energetic Multi-Action 8 boleh didapati dengan harga RM29.90 untuk 50ml.

 


PURE & MATTE ACNO STRIKER MOISTURISING GEL CREAM 


Ini merupakan penyelesaian untuk kulit yang bermasalah seperti jerawat, tanda-tanda dan minyak.Pelembap berasaskan gel ini mengandungi 2% Salicylic Acid menyediakan fungsi-fungsi anti jerawat dan anti minyak. Juga mengandungi komponen unik iaitu Cica-Clear yang mana berkuasa merawat tanda merah dan ketidaksempurnaan dari kesan parut jerawat. 


Terbukti secara klinikal dan dermatologically diuji pada kulit lelaki.Hasilnya, ia menghapuskan ketidaksempurnaan dan jerawat, membuang minyak dan kulit mattifies. 


Pure & Matte Acno Striker Anti-Mark Gel Cream boleh didapati dengan harga RM29.90 untuk 50ml.

2 comments:

Nurul Akmal said...

Org laki mesti suka nih..

nn lylyn said...

beli utk sape?

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.