RSS

Thursday, June 28, 2012

Free 4D3N trip to San Francisco


Wow!.. Mana nak dapat ni free pergi San Francisco. Sapa yang tak nak kan. Semuanya di sponsor flights, accommodation and travelling allowance.Siap boleh bawa kawan lagi tu. Mesti korang excited kan nak tahu. Memang aku nak citer kat korang macam mana nak dapat. Semalam aku ada dapat email dari orang Gushcloud Malaysia. Apa tu Gushcloud Malaysia?
Gushcloud is a social content discovery platform. We are having our worldwide launch in August 2012. This worldwide launch is conducted in a series of concerts across San Francisco, Singapore, Malaysia and Australia.
So nak dapatkan peluang melancong ke San Francisco ni, korang perlu join competition yang dianjurkan oleh Gushcloud.
The Gush Chase Influencer Gushcloud is on the search for one social media influencer and friend to cover the Gush 2012 San Francisco concert! The winner will be send on an all-expense paid 4D3N trip to San Francisco, inclusive of flights, accommodation and travelling allowance, together with a friend. Finalists will be invited to “Gush 2012 Malaysia” concert to witness headline act such as Boyce Avenue / Kimbra / Cobra Starship (To be confirmed). Competition General Guideline : Join Gushcloud and create a profile page! Winner will be determined by creativity of content and subscribers.

Competition duration : 4th of July – 8th of August
Amacam? Berminat nak join, cepat-cepat klik daftar di http://gush2012.com/MY/register-influencer.php.

2 comments:

Ira said...

wah.. bestnye..
kalau zuri menang n blh bwk kawan.. bawak la Ira.. hehehehe...

kak ina kl said...

akak dapat gak..

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.