RSS

Monday, June 11, 2012

Carlo Rino Hi-Tea Fashion Show



Hari Sabtu yang lepas aku dan adik berpeluang join Carlo Rino Hi-Tea Fashion Show bertempat di Mahkota Parade. Carlo Rino Hi-Tea Fashion Show ini khas juga untuk Carlo Rino member. Memang teruja aku, first time dapat join event CR. Mana tau untung-untung dapat barangan CR free.

 

Seperti biasa, kenalah register dulu sebelum masuk. Ada cabutan bertuah lagi tu. 

 

Sebelum event start, kami dijamukan dahulu dengan makanan dari Secret Recipe 

 
Emm, dapnya kek ni. Baru berangan nak makan, alhamdulillah dapat aku rasa.

 

Tengok tu, semua jenis kek dia ambil  
 

 

Sebelum fashion show bermula, ada soal jawap dan cabutan bertuah. Aku tak berapa nak bertuah pun tuk cabutan bertuah tu. Jeles aku tengok orang yang dapat tu. Aku dapat jawap soalan je. Dapatla voucher CR RM20. 

 
 Pose jap dengan handbag CR ni. Tak dapat pakai, bergambar kat sebelah pun jadilah. 

 
Ini voucher yang kami dapat dalam goody bag. Tapi masalahnya kena spend rm300 ke atas dan kena guna before 17 Jun.. Adoi!

 

Last2 sangkut gak aku dengan kasut CR tapi idokla sampai RM300. Ada diskaun 20% dan boleh tolak voucher 20. Next entry aku akan share koleksi terbaru CR yang memang gorgeus.

4 comments:

Norliza Nordin said...

waaa... kasut raye da ade! ^_^

hazman aka species1980 said...

whoaaa... tak lama lagi dapat la jadi model CR la yea

kak ina kl said...

suka gak beli handbeg cr ni..cantik gak ek hb kamu beli tu

Zulaikha Ain said...

Aku paling comel :)

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.