RSS

Wednesday, May 9, 2012

Review Movie: NONGKRONG

Lama dah tak join pratonton cerita dari Metrowealth. Masuk contest pun selalu tak menang..hehe.. Kali ini agak lucky menang contest MIG dan dapat join filem Nongkrong. Mula-mula macam malas nak pergi sebab takde geng. Last-last pergi juga.huhu  

Sinopsis Nongkrong 

Filem ini memang ala cerita Ngangkung juga. Cerita pasal 3 orang pemuda meminta no ekor dengan berjumpa dukun. Tapi selepas itu diganggu oleh Puteri Paya Bakau. So, mereka pun mencari pelbagai cara supaya tidak diganggu lagi. Nak tahu diorang ni dapat tak first prize no ekor dan macam mana diorang boleh melepaskan diri dari diganggu kenalah tengok kat pawagam nanti. 

Kesimpulan, untuk cerita ini aku bagi 3 bintang. Cerita ini lawak juga, tapi jalan cerita dah boleh agaklah. Macam cerita sebelum-sebelum ini. Kalau nak gelak-gelak leh la tengok. 

So, nantikan Nongkrong di pawagam besok 10.5.2012. P/S: Takde gambar dengan artis, tak bawa kamera..huhu

4 comments:

Norliza Nordin said...

tahniah dapat! kami xdapat.. hehehe

JMR said...

krem perut dok gelak ajo..

hazman aka species1980 said...

hurmmm .... tengok HANTU PAYA BAKAU tu macam menarik gak tu... hehehehehe

Kakiwayang.com said...

aha..sangat cam ngangkung cite ni..haha..jemput baca review di Kakiwayang.com...=)

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.