RSS

Saturday, May 19, 2012

Lancôme Malaysia’s Rouge in Love Bloggers Party


Bertempat di KLCC, kami blogger di jemput menghadiri Lancôme Malaysia’s Rouge in Love Bloggers Party. Lancome mngadadakan promosi dan sesi makeover sehingga 23 Mei ini. Sesiapa yang berminat dengan barang Lancome seperti set makeup, kesihatan dan perfume boleh datang ke KLCC. Lancome juga baru memperkenalkan set lipstik baru mereka, ada 3 set untuk pagi,petang dan malam.


Sementara menunggu event start, aku makeup la jap. Makeover by Lancome Makeup Artist. Pakai mascara dan lipstik je pun. Nak full makeover kena lah beli barang Lancome dulu..huhu


Tada..Inilah hasil makeover. Huhu


Dah makeup kita pose la jap :-)


Ini adalah set lipstik untuk petang, Boudoir Time


Ini pula set liprtik untuk pagi, Jolins Matins


Ini set lipstik untuk malam, Tonight is my Night


Acara pembuka event, sesi demonstrasi makeup oleh Lancôme’s National Makeup Artist, Zamri Zainol


Ini model yang terpilih, blogger Jasmin


Ada ajar cara nak cukur kening lagi.


Inilah hasil solekan Zamri Zainol. Nice and simple. 

Then, kami ada satu game untuk blogger dan group aku berjaya menang. Tapi sedih takde apa-apa hadiah pun. Baru berangan dapat perfume Lancome. First time ni main game tak dapat apa2.


Best-dressed Blogger, dapat set Lancome. Untungla kamu. Nasib baik kami tak balik dengan tangan kosong. Dapat juga satu lipstik dan cleanser. Nanti aku buat review untuk lipstik Lancome.

3 comments:

Kie-yu said...

bestnye dpt make over free..
Tp nk pkai mekap gni mcm mhl je.huhu.

Rabiatul Adawiyah said...

Untungla eh.. hehehe... eh saya tak sempat nak tangkap gambar koleksi lipstick tu. Dah bercampur aduk sebab kita main lukis2 tadi kan. hahaha!


xoxo!
www.rabiatuladawiyah.com

sarah mohamad said...

Semalam ada tengok dekat klcc ni ada lancome. Cuma tak tahu pulak ada bloggers. Hehehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.