RSS

Friday, May 18, 2012

Cantiknya Betadome bertukar warna

Pernah tengok Igloo tak? Mesti pernahkan,walaupun tak tengok secara live. Semalam aku berpeluang melihat dan merasai sendiri Igloo ini.hehe.. Anyway serupa macam Igloo je. Ini dia Betadome, memang sebiji macam Igloo oo..Tengokla bentuk dia, dingin kat dalam dia pun macam igloo.
 
Kat mana nak tengok Betadome ini? Nanti kalau free jalan-jalan lah kat Jalan Kg Pandan, dekat bulatan Pandan tu. Korang boleh nampak igloo besar ini. Yang best Betadome ini boleh bertukar warna. Tak percaya? Tengok bawah ini.

Amacam? Cantik kan. Boleh jadi color putih, hijau, biru dan macam-macam lagi. Teruja kan. OK nanti aku sambung lagi cerita. Anyway ini first event aku join untuk tahun ini. Dah bulan 5 baru merasa pergi event. Lama juga aku berehat. Bila dah lama tak datang event mulalah sawan kamera balik..hehe


2 comments:

hazman aka species1980 said...

whoaaa... mesti best bile setiap kali igloo nie bertukar color... dan skang pun dah banyak event yang guna idea camni kan....

Jard The Great said...

hehehe.. sedap kan nasi lemak smlm..

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.