RSS

Sunday, May 20, 2012

Bridal Fair 2012 by HGMS


Hari Khamis yang lalu kami blogger dijemput untuk menghadiri Bridal Fair 2012 di Zebra Square,Kampung Pandan. Last day Bridal Fair adalah hari ini. So apa tunggu lagi. Boleh datang sehingga malam nanti. Jom kita check it out apa yang ada di Bridal Fair.


Sudah tentu ada pelamin yang gorgeous ini. Comel je pelamin dia.




Siap ada dekorasi basikal tua lagi tu.


Ini sudut gambar hasil fotografer Ikram Ismail. Kalau berminat boleh hubungi beliau di talian 013-3311119


Aku pun belek lah sekejap album hasil tangan fotografer Ikram ini. Cantik juga.


Ini adalah Rachel Tan, director Betadome. Betadome ini kepunyaannya dan adiknya, Christine Tan


Ini pula Shahrul, tuan punya Zebra Square.


Lepas dah dengar sedikit penerangan, kami pun dijamukan dengan nasi lemak..SEDAP! Lepas makan kitorang round-round jap dalam Zebra Square


Antara blogger comel yang datang, Jard, Ciklily dan Hanis


Sebelum balik pose ramai-ramai dulu.. 

Jika berminat nak buat event di Zebra Square boleh layari 

Facebook Home Global Management & Services: http://www.facebook.com/eventsatzebra 

atau hubungi : 013-3217769 , 03-92058482 
atau email: hgms.main@gmail.com 

3 comments:

ridoma said...

Special hantaran coklat untuk majlis pertunangan dan perkahwinan. Exclusive taste (dark) & romance taste (milk). Dekorasi mengikut cita rasa anda.

hubungi 013-3402790 atau emel fariduddin_alislam@yahoo.com

http://ridoma.blogspot.com/2012/05/ridoma-homemade-chocolate-50.html

hazman aka species1980 said...

HURMMM....tak kesempatan nak singgah aritu... tapi bagus untuk deal ngan diorang nie...

Home Global Management & Services said...

Tq for joining us that night!!!! You guys are awesome... Btw, just for the record our CEO Mr Syahrul Nizwan does not own Zebra Square but HGMS has been given the opportunity to lead the wedding do there at Zebra Square. Tq.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.