RSS

Thursday, May 24, 2012

Blogger jadi tukang jahit?


Blogger bertukar karier? Nak jadi tukang jahit pula. Amboi tengok gambar ni macam pro je menjahit kan. Muka cover nak gelak je sebenarnya tu. hehe. Anyway ada gaya tak aku jadi tukang jahit. Dulu pernah berangan nak buka bisnes jahit baju. Entah bilala boleh jadi kenyataan.
 

Cik Hanis kita ni pun bukan main lagi. Nampak real la profesion dia ni. 


 
Ini idea dari suami CikLily sebenarnya. Mesti korang tertanya kat manala kami bergambar kan. 


 
Sebenarnya gambar ini semua hasil lawatan kami di SCCA Fashion Academy bertempat di Zebra Square. 


 
Hasil jahitan pelajar di academy tersebut. Kalau korang berminat dalam bidang ini bolehlah apply.

1 comments:

daiflora said...

haha..ak amik gmbo ak tu eyh!

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.