RSS

Tuesday, April 3, 2012

Pening pula dengan blogger.com yang baru ini

Seminggu rasanya tak update blog. Aku berehat jap.hehe.. Bila balik kampung memang lemau sikit nak update. Blogger.com sekrang ini dah berwajah baru.Aku agak confius sikit, macam confius tgk timeline baru facebook. Melilaula dengan template yang baru. Kadang-kadang rasa pening la pula. Belum biasa lagi, kena slow-slow belajar. Kalau dulu sekejap je boleh update kali ini ambil masa sikit. Nak cari button new post pun lama. huhu. Seriously tak berapa suka template baru ini. Aduhai..

4 comments:

Ira said...

ye ke?? nape semalam ira tgk cam biasa je? ke ada button utk update??

hazman aka species1980 said...

Hurmm... rasa bagus gak kot... sebab diorang dah upgrade untuk lebih menarik dan banyak features...

- zuriey - said...

Ira: yup sebab dah update..Asik kuar button update je, klik jela..huhu
hazman aka species1980: kena explore lagi, terkedek2 ni

Katak Gomok Sulie said...

oh...agak la..biasa la benda br nk serasi..hehe...memula akak pun terkial2 jugak...tp ok la...features pn dh byk upgrade...tp tang template susah ckit..

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.