RSS

Wednesday, March 14, 2012

Statistik mana yang betul ini?

Aku confius jap petang ni tengok analytics blog aku kat Nuffnang. Yang mana satu yang betul ni? Pada mulanya aku tengok statistik boleh tahan memberansangkan. Lepas itu aku klik Came From dan Keyword dan kembali semula ke Analytics tapi berubah pula angkanya. Jadi berkurang pula. Ini yang mak jah nak marah ni..hehe..

Ini first statistik untuk minggu ini. Memang seronok aku tengok (taklah sebanyak orang lain punya). Ada peningkatan



Yang ini untuk second time bila aku tengok balik, laa.. sikit nya. Rasa down pula.



Yang mana satu betul eh? Kalau yang 1st memang gumbira betul hati ini tapi kalau yang kedua kena usaha lagi la. Aku cek kat blogger, stat untuk semalam 426. Lagi bertambah confius mak dibuatnya..huhu..Mana lagi tempat nak cek ye?

3 comments:

Cho Zila said...

bestnyer akakni tak selalu dapat gitu.. sekarangni lagiler nuffnang tak bagi bepun.. sedih...

~diAhOntHeblOg~ said...

aikkk...nape jd gitu?

Bean Moreno said...

nak yang betul punya silalah pakai google analytic

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.