RSS

Friday, March 9, 2012

Semua kena TEPAT..


Wah tajuk tak boleh tahan..Apa yang kena tepat ini? Ini sebenarnya berkenaan ofis aku. huh.. Bermula bulan ini, semuanya kena tepat. Datang kerja, pergi makan, balik makan, balik kerja. Bab datang kerja awal tu memang boleh la tapi bab makan lunch hour tu aduhai...

Memang selalu terlepas dari waktu yang sepatutnya kena sampai ofis lepas makan iaitu pukul 2 ptg. Mana taknya, kedai makan bukan banyak sangat, yang serbunya bukan main ramai. Nak-nak semua kena serbu pukul 1. Lepas tu, nak order makan lagi..Erm..Payah nak cakap..huhu

Aku tak tahu la dah berapa aku miss waktu yang ditetapkan. Risau kena tatatertib je. Harapnya takla. Bila semuanya berkira walau 1 minit, aku pun kena lah berkira. Balik kerja pun tepat 5.30pm. Baru betul...hehe

P/S:Bila nak balik ni???

3 comments:

daiflora said...

sistem baru ke arah melahirkan pkerja yg lbih produktif~
tp aku suke part yg balik tepat tu..setuju sgt..hehe

- zuriey - said...

sgt produktif..huhu...memang kena sharp la balik..huhu

~diAhOntHeblOg~ said...

lunch tu kt opis je la tapau..ssh kan kalau xbleh flexible hour..xsyok!

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.