RSS

Thursday, March 8, 2012

OSIM uDynamo


Masa badan letih, sengal-sengal memang best kalau ada orang tolong picit dan urut. Lagi best kalau dapat rehatkan diri kat spa. Selalunya memang tak berkesempatan nak pergi spa, so paling senang guna je mesin urut. Dapat uDynamo ni pun dah cukup melegakan keletihan badan.


Kelebihan uDynamo dari OSIM ini, ia tidak menggunakan bateri atau elektrik tetapi menggunakan dinamo. Nampak tak batang panjang color hitam tu? Hanya perlu pusing handle tu untuk menambah kuasa dinamo. Ala macam kita bawa basikal yang ada lampu tu kan guna dinamo. Samalah konsepnya.


Inilah permukaan yang akan mengurut badan. Getaran akan terhasil apabila memicit On pada massage button


Yang bestnya, uDynamo ni ada lampu picit. 2 dalam 1 la ni. Dahla comel mudah di bawa ke mana sahaja.

2 comments:

Galang said...

Alat kesehatan modern. Perlu dicoba untuk membuktikannya.
About Cellular

KiD said...

waaaaahhh... ada lampu picit gitu

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.