RSS

Tuesday, March 20, 2012

Gedik-gedik dalam CUBE


Tajuk entry tak boleh tahan kan...huhu.. Korang pernah perasan tak kotak macam kat ats ni. Kotak ke? huhu.. Ala selalu ada kat tempat permainan kanak-kanak kat shopping complex. Kali ini aku dan adik aku mencuba permainan ini. Bukan game apa pun, cuma nak tangkap gambar.



Ini dia bahagian dalaman Cube ini. Macam kat tempat photoshoot pula. Teruja bila masuk dalam ini.


Nampak bulatan hitam tengah2 tu? Situlah kameranya, nak pose make sure pandang ke kamera tu.


Agak-agak berapa token ye kena ni? Terkejut juga tengok mula2. 10 token beb bermakna RM10. Wah.. Sekali sekala mencuba boleh la. Sebelum start, make sure dah tau nak pose caner nanti..hehe


Lepas dah pose dan gedik-gedik dalam ini, kena pula edit gambar ikut citarasa kita. Kalau rasa taknak edit pun boleh. Kalau nak edit semua gambar kena wat cepat-cepat sebab ada timer nanti tak sempat..


Tada...Inilah hasil gedik aku dan adik. Anyway kami memang suka bergambar..PEACE!

6 comments:

hazman aka species1980 said...

hurmmm....benda alah nie memang femes kat oversea kan.... betul tak ?

Ira said...

dia snap bnyk kali ke? kene cpt2 la posing ek? hehe..

KiD said...

heheehe... kalo gambar clear dan tahan lama.. berbaloi lah kan.

kak ina kl said...

wow bestlah ..macam dalam cerita korea dan jepun tu..nantilah aa cuba

- zuriey - said...

hazman aka species1980: betul3
Ira: 6 kali je..memang kena ready la
Kid: 2la hrap tahan lama
kak ina kl: cuba la kak..best gak cuba sekali sekala

- zuriey - said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.