RSS

Monday, February 27, 2012

Happy Anniversary Nuffnang


Pejam celik pejam celik umur kita semakin meningkat. Begitu juga dengan Nuffnang , tahun ini Nuffnang telah pun masuk tahun ke 5. Sekejap je rasanya. Kalau ada anak, dah masuk tadika la kiranya ni.huhu

Macam-macam aku dah rasa dengan Nuffnang ini. Bukan sahaja dapat meraih income tapi banyak lagi. Keseronokan dan pengalaman yang tidak ternilai. Kalau nak tahu kena la join Nuffnang dan rasa sendiri.



Happy Anniversary Nuffnang. Sorry,tak dapat nak join sambutan ulangtahun ke 5 Nuffnang. Belum join apa-apa event lagi tahun ini..huhu. Thanks a lot Nuffnang. Semoga bertambah maju dan sediakan event yang best-best untuk blogger. I always support you.

3 comments:

zaty luvlianncezzz said...

usia kita juga semakin meningkat :)


Jum hayati di sini (^o^)
jiwa-jiwa #1

hazman aka species1980 said...

HURMM.... patut la tak nampak time party tue.... lama gak kita tak jumpa kan...

- zuriey - said...

zaty luvlianncezzz: betul3
hazman aka species1980 : 2la lama dah tak jumpa blogger2 semua

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.