RSS

Monday, January 9, 2012

Permulaan yang baik untuk tahun 2012



Alhamdulillah walaupun baru cashout duit hujung tahun lepas, awal tahun ini ada rezeki yang baru. Syukur sangat. Ini satu permulaan yang baik untuk tahun 2012. Baru berapa sen je dapat ini tapi rasa nak melompat kegembiraan je. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Yang paling seronok bila dapat BE. Kena jaga baik-baik ini, hope ada lagi BE yang melekat lepas ini.



Lagi satu permulaan yang baik bagi aku dalam bidang kerjaya. Sebelum ini aku kena buat kerja development dan juga support sistem. Tak cukup tangan di buatnya. Kadang-kadang pening tak tahu nak buat yang mana dulu. So sekarang ini, aku hanya fokus pada development. Bolehla tambah dan asah lagi skil yang ada. Lepas ini kalau nak kerja kat tempat lain boleh demand tinggi.huhu

Lepas ini takdelah miss lagi event yang ada. Harap-haraplah lepas ini tak banyak sangat kerja sebelum ini.

3 comments:

Myvitrd said...

Alhamdulillah rezeki tu..

Noor Faezah Mazli said...

wowww.. bagusnyee

hazman aka species1980 said...

murah rezeki yea ....nanti boleh ajak kengkawan outing skali nie...hehehehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.