RSS

Thursday, January 5, 2012

Entry pertama 2012, income blog tahun 2011



Alhamdulillah sampai sekarang kita masih diberi peluang hidup dimuka bumi ini. Merasa tahun baru 2012. Masih tak lewat lagi untuk aku ucapkan "Selamat tahun baru semua". Tahun baru mesti ada azam baru kan. Azam aku? Tahun 2012 lebih baik, lebih bahagia dan lebih maju dari tahun 2011.



Pencapaian aku dalam dunia blogging untuk tahun 2011 takla hebat mana. Tapi Alhamdulillah syukur dengan apa yang aku perolehi. Income taklah banyak mana pun kalau nak compare dengan blogger lain. Ini pun aku kumpul untuk setahun.

Korang macam mana mesti lagi banyak kan. Tahun ini kumpul semula and nak compare dgn tahun 2011 nanti. Nak tgk pencapaian naik atau turun. Apa pun kena kuatkan semangat dan sentiasa update blog. (lama sebenarnya tak update). Insyaallah aku akan bergiat cergas semula update blog selepas ini. Thanks kepada Nuffnang dan semua advertisor yang sudi memilih blog aku sebagai medium iklan mereka.

2 comments:

Azham Vosovic said...

seronoknya....Zuriey dpt income dr advertorial yg Zuriey dpt lah kan? syukur alhamdulillah, rezeki...tak pernah merasa lagi huhuhuhu

nancypoh said...

Tahniah..kira banyak lah klau dah ratus2 utk setahun tu..bnyak yg bertahun-tahun blogging tp tak sampai seratus pun income..tp yg penting, kita enjoy blogging..@Blog Sikarap

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.