RSS

Thursday, January 12, 2012

Carlo Rino Sales Up To 70%

Masa dapat mesej dan email pasal sale ini memang aku excited gila. Sampai 70% tu. Selalu Carlo Rino paling tinggi sale pun sampai 50% sahaja. Memang susah nak dapat sale up sampai 70%. Cuma satu yang tak best masa sales dia ini tak berapa kena. Dah la nak kena bayar roadtax bulan 2 mati.Aduhai..Geramnya aku.

Butir-butir Sales yang akan diadakan



Sentap bila tengok tarikh dia. Tengah bulan tu. Korang yang ada menyimpan dan memang minat barangan CR ini boleh la serbu CR outlet ini.

Aku rasa nak pergi tengok gak..HAHAHA walaupun takde duit, dapat cuci mata pun jadilah..

3 comments:

Loo Yee said...

Nice blog

can follow my blog ?
copy link below and follow my blog

http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=3818266649223971589/

I will follow back xD

- zuriey - said...

thanks for ur comment

sal adyza said...

hye, turut xcited bace thread u psl sales carlo rino tu coz I luv carlo rino stuff. tp frustrated after that coz:
1- dkt mahkota parade.. melaka kn tu?
2- sales tu dh habis pun..

uwaaa..

can we exchange blog
this is mine http://zzaniza.blogspot.com/

tq.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.