RSS

Saturday, November 5, 2011

Sexy in La Senza


Kd Pic to Jard

WOW!..Confirm terliur lelaki tengok gambar ini. Aku bukan saja-saja nak letak gambar ini ye. Ada cerita disebaliknya. Ini merupakan event launching pakaian dalam La Senza di One Utama.

First time aku pergi event launching pakaian dalam. Nasibla tak ramai lelaki yang datang, kalau tak terlebih rasa malunya..hehe

Anyway aku suka tengok pakaian dalam La Senza ini. Memang cantik,semua size ada. Kalau aku ada duit memang lama aku borong. Barang baik harga pun boleh tahan gaklah..Takpela tunggu kahwin nanti aku beli ha3.. Okla nanti aku cerita lagi pasal event ini, ramai wanita jelita yang datang..Tunggu next entry ye!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.