RSS

Tuesday, November 1, 2011

Lepak-lepak di Hard Rock Cafe


Malam masih muda lagi, jom kita lepak kat Hard Rock Cafe!

Bukan aku sorang je yang lepak kat sini ada lagi blogger yang datang menemani aku. Dahsyat juga blogger ini, mana main lepak kat kedai mamak.hehe


Kenal ni sapa, CikLily yang ajak aku datang lepak sini. Aku on je.


Jard a.k.a ustazah pilihan pun lepak sama gak. Ish3. Farra pun ada.

Ada lagi seorang blogger yang datang tapi lupa nak ambil gambar dia (KakInaKL).hehe

Jangan salah faham kami datang sini bukan untuk minum2 atau lepak2. Mahal oo makanan kat sini. Tak boleh tahan. Anyway kami datang kerana event Pink Mocktail Night. Nak tahu lebih lanjut mengenai event ini, tunggu sambungan entry akan datang.

4 comments:

kak ina kl said...

wah boleh lupa pulak nak ambil gambar ketua tali barut ek

Jard The Great said...

hehehe.. suka gmbr last

sW33tdARLiNG said...

nanti cerita lagi erk pasal event ni... best tuuu dapat peluang lepak kat HRC

KiD said...

waaaaa... KAFE BATU KERAS!

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.