RSS

Monday, November 14, 2011

Idea..Come to mama


Salam Isnin...

Hari Isnin memang hari 'malas' bagi aku..hehe.. Korang jangan ikut aku tau. Aku ini sebenarnya dah berapa hari tak update blog. Jeles juga tengok mereka yang dapat menghasilkan entry masa aku ketiadaan idea. Teruk betul aku ini.

Memang sejak 2 menjak ini aku takde idea nak menulis. Anyway perasaan nak menulis pun berkurang. Tak tahulah napa. Agaknya kena simptom lain kot..huhu

Aku bernasib baik juga sebab sepanjang ketiadaan entry stil ramai yang datang jenguk blog aku.. Thanks ye.. BE aku tak jadi ME. Fuhh..Selamat.

Okla sampai sini je. Saja nak tambah koleksi entry merapu..hehe.. Nanti korang muak pula.Harap lepas ni datangla idea-idea yang bernas untuk menulis.

4 comments:

hanani said...

memang nak panggil idea datang tu nak kena tengok masa feelnya kot.. salam kenal.. :)

hazman aka species1980 said...

hurmm.... citer la pasal ciri2x jejaka idaman sure ramai akan kasi respon....ahaksss

- zuriey - said...

hanani:salam kenal gak
hazman aka species1980: yeker ramai kasi respon

O Randa Blěg said...

jgn marah ye, nak bgtau sikit. Samada sengaja atau tidak, perkataan 'teruk' telah saudari eja menjadi satu perkataan yang mencarut dalam bahasa Jawa. Tak caya cuba tanya yang tau.

Anyway, nice blog.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.