RSS

Wednesday, November 2, 2011

Gambar sekitar Pratonton Alamak Toyol


Semalam aku berpeluang menonton PraTonton Alamak Toyol. Kali ini tempatnya agak jauh kat Subang Parade. Dahla malam semalam hujan dan jem lenguh kaki aku. Kepenatan aku terubat bila sampai kat sana sebab ada makan-makan dan dapat jumpa dengan artis yang sporting.he3.. Jom layan gambar sekitar pratonton, next entry aku akan review pasal cerita ini.




Bersama Tyzo/ Tuah Zulkarnain. Kesian dia seluar koyak..hehe



Bersama Adeline Tsen



Along Cham, Hamid Gurkha, Afiq Izzudin dan Angah Raja Lawak



Bersama mereka pula



Adik Afiq Izzudin a.k.a TOYOL..



Bersama CEO Metrowealth, David Teo



Dalam panggung, ucapan dari David Teo



Ucapan dari Pengarah Filem, Ismail Bob Hasim. Ini merupakan filem ke 4 beliau.



Kesemua pelakon yang terlibat dengan Alamak Toyol.


P/S: Nampak Fezrul Khan dalam wayang, hensome tu..Tak dapat nak bergambar :-(

5 comments:

hazman aka species1980 said...

cun gak la si adeline tsen nie...hehehe

Norliza Nordin said...

sedih! xsempat smpai semalam! teprangkap dlm jem! hukhuk :(

Nightroad said...

seronok dpt bergmbr kn...^^

Nyamuk Terbang said...

mcm best jer cter ni

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

wah...dgn smua pelakon utama bergambar yer.... (",)

dapat gak pass tp last minutes cancelkan... ;-( ade hal.. huhu

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.