RSS

Thursday, October 6, 2011

Seronok makan-makan di Alexis tajaan Tricubes


Hari Isnin yang lalu dapat jemputan ke event MyEmails di Tricubes. Kali ini saja nak cerita pasal makan-makan ini. Next time aku akan cerita pasal MyEmails pula. Lepas dengar penerangan dan demo berkenaan MyEmails, kami dijemput untuk menjamu selera di Alexis, Great Eastern Mall.


Gambar sat sebelum makan.


Ini antara blogger yang hadir.Masing-masing tengah khusyuk memilih menu untuk dimakan.


SpicesTumeric Rice memang sedap. Ini menu yang aku order, kenyang tul. Sama order dengan Hazman dan Eyriqazz.


Antara menu yang dipilih oleh blogger lain. Ini pilihan Hamzah


Ini pilihan CikLily. Mahal tu..


Pizza pilihan Farra_Eng. Besar tau makan sorang memang tak habis lorh.


Lepas tu, ada pula pencuci mulut. Pergh bertambah kenyang macam ular,hehe. Sedap tu.





Balik tu memang cari tilam dengan bantal je.Thanks to Nuffnang dan Tricubes belanja kami.

6 comments:

sW33tdARLiNG said...

wahh bestnya dapat makan2... bak kata orang, sambil buat keje, sambil dapat makan... hehehe

Azham Vosovic said...

zuriey...ajaklah I nanti hehehe

farra-eng said...

habis musnah dietku hahaha

CikLilyPutih said...

i punye di antara paling mahal okehhh! hehehehe

Run Away said...

best2..kalau dapat mcm ni selalu....;d

- zuriey - said...

sW33tdARLiNG: tuela..seronok tul
Azham Vosovic: ni single invite..kalau leh bawa member nanti saya bawa
farra-eng: satu malam je tak diet xpe
CikLilyPutih: kelas ciklily
Run Away : kalau dapat selalu xyah keja terus..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.