RSS

Monday, October 3, 2011

Selamat Berjaya Adikku,Zulaikha Ain



Untuk makluman, peperiksaan PMR akan berlangsung pada esok hari yakni 4/10/2011 hari Selasa. Hari ini mesti calon-calon PMR akan terasa debarannya. Last minit ni boleh lah nak review apa yang patut.

Salah seorang calon PMR tahun ini adalah adik aku, Zulaikha Ain. Harap dapat menjawap soalan dengan baik dan dapat keputusan yang membanggakan. Keputusan bagus nanti dapatlah habuan. Do the best!

Pesanan kepada semua calon termasuk adik aku, sebelum menjawap soalan berdoa terlebih dahulu. Jawap dengan tenang. Bila dah siap jawap, semak semula kalau berkesempatan.


8 comments:

NICK IRFAN said...

gudluck utk adik awk! :)

madammondoq said...

macam lebih kurang jek muka u all ni?

hamzah ian said...

pmr senang.. hehe

daiflora said...

Gud Luck Ain..pas hbis priksa kte g tgok wayng..hehe~

sW33tdARLiNG said...

lawanya adik dia... gud luck ainnn~~

- zuriey - said...
This comment has been removed by the author.
- zuriey - said...

NICK IRFAN: thanks
madammondoq: a'ah..adik beradik kan
hamzah ian: ceh2 taula da amik pmr
daiflora: tq
sW33tdARLiNG: lawa cam kakak dia..hehe

Run Away said...

good luck ye...;d

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.