RSS

Tuesday, October 25, 2011

Peserta Radostar Prize 2011


Ada gaya tak, ceh macam juri Radostar pula. hehe. Semalam aku berpeluang merasai kemuncak pertandingan Radostar 2011, pengumuman kepada pemenang pertandingan ini. Berlangsung di KLCC, memang ramai orang yang hadir terutama media. Nak masuk kena register dan dapatkan pelekat dahulu(seperti di baju aku).


Model mana pula ini.hehe..Ini adik aku. Dia nak rasa pergi event. Aku bagilah chance kat dia.


Antara rekaan yang dipamerkan. Ini hasil ciptaan Philip Wong.




Nampak tak tie yang berderet ini.Ada contest color my tie. So kami kena vote siapa yang menang.

Aku suka rekaan yang ini. Ada multifunction. Boleh dijadikan tempat duduk untuk yoga, jadi sofa dan meja. Memang kreatif menggunakan botol plastik.







Ini adalah top 5 Radostar Prize 2011. Mari kita lihat hasil kreativiti mereka.

1.Peserta Pertama



2. Peserta Kedua



3. Peserta Ketiga



4. Peserta Keempat ( ada dua gambar sebab peserta ini buat video, nampak kan beza dua gambar tu)




5. Peserta Kelima



Aku taknak revealkan siapa pemenang. Korang rasa antara top5 ini siapa pemenangnya. Apa kata anda? Jom main teka-teka. Next entry baru aku akan bagitahu. Surprise!!!

4 comments:

Fitrihadi said...

rasanya peserta kedua tu yang menang.. gambar dia lukis tu cantik kot..

daiflora said...

gler rekaan dorang..ak tgok ak pn xpham..daya penaakulan yg tnggi..haha

sW33tdARLiNG said...

vote for peserta ketiga

Azham Vosovic said...

wah....kreatip!

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.