RSS

Tuesday, October 11, 2011

Pengalaman peserta Blogger MasterChef


Anda pandai memasak? Tunjukkan bakat anda macam blogger kita ini. Sebelum ini telah pun berlangsung pertandingan memasak, Blogger MasterChef. Terus terang aku ini pandai makan aja..hehe sebab tu tak berapa layak nak join Blogger MasterChef ini. Wakilkan kat KakInaKl jela..hehe



KakInaKl merupakan salah seorang peserta yang dapat ke peringkat semi final Blogger MasterChef. Bukan senang nak ke semifinal ini, ramai pesaing.


Tengok gaya KakIna masak macam profesional chef. Cuma takde rezeki je nak ke peringkat akhir. Takpe, atleast dapat experience masuk Blogger MasterChef. Tengok gaya KakIna ini memang teruja aku, rasa nak cuba nasib tahun depan pula (kalau ada lah). Kalau korang nak tahu pengalaman dan debaran KakIna masa Blogger MasterChef ini, boleh tengok kat link bawah ini. Jom kita terjah blog KakInaKl.

Poco-Poco Eggs (Poached Egg) Blogger MasterChef@MasterChef Malaysia Astro Ria 104

Merasa Debaran Memasak Macam MasterChef Malaysia di Astro Ria (104)



Sebelum lupa, jangan lupa saksikan rancangan realiti tv terbaru, MasterChef Malaysia yang akan bersiaran pada 22 Oktober 2011.

Saksikan MasterChef Malaysia setiap Sabtu-Rabu,9.00pm. Kelas Master setiap Jumaat,9.00pm di Astro Ria (Channel 104)

- Official Site URL – http://www.astro.com.my/portal/Master-Chef/

- Facebook Page Link- http://www.facebook.com/MasterChefMalaysia

- Twitter Link– www.twitter.com/MasterChefMY

4 comments:

kak ina kl said...

terima kasih Zurie..semuga masin mulut kamu tu

Azham Vosovic said...

wah...dpt invitation lagi huhuhu

Run Away said...

waaa...sy lebih pandai mum dari memasak....;d

- zuriey - said...

kak ina kl:sama2..kalau masin jgn lupa kita
Azham Vosovic: mana ada invitation..org len yg dpt
Run Away: sama la kita

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.