RSS

Friday, October 14, 2011

Orang Melaka melawat Melaka


Nama je orang Melaka tapi bukan selalu jalan kat bandar Melaka. Jangan terkejut ye tengok gambar ni. First time aku berjalan di Bandar Hilir pakai baju kurung. Ini semua plan yang tak dirancang. Lepas pergi rumah kahwin kawan aku, kitorang pergi ronda town.

Aku sangat suka tengok gambar-gambar yang diambil di A Famosa. Masing-masing duk bergaya macam model. Jom layan gambar jap.








Amacam boleh jadi model tak? Hehe


Kebetulan masa tu ada buat pengambaran. Tak tahulah program apa.


Pengacara Muzik-Muzik, Faiz kalau tak silap berulang kali repeat dialog dia. Sampai berpeluh-peluh. Tak dapat ambil gambar dengan Faiz sebab diorang sekejap je kat situ.

Sapa yang belum datang Melaka, mai lah jenjalan kat sini. Cantik permandangan di sini. TERBAIK!!!

6 comments:

KiD said...

macam nak jenjalan ke melaka aje pasnih.. dah lama tak singgah.. last, masa hujung tahun 2008..

hakamah hamyadi said...

pengambaran cite makan angin kt tv9 kot..hehe....sy pun org mlk gak..nnt singgahla planetarium...wa gitu promote tmpt keje

Run Away said...

pegi melaka time kecik2 dulu jew...;d

- zuriey - said...

KiD: yeker..jom2 dtg melaka
hakamah hamyadi: keje kat situ ke..insyaallah akan dtg
Run Away : mai la lagi

hazman aka species1980 said...

dua tiga kali gak turun melaka....sebab masa tu kena survey tempat untuk family day...kat MELAKA WONDERLAND....anyway ASAM PEDAS MELAKA kat ujung pasir memang lazat sangat....

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.