RSS

Tuesday, October 18, 2011

My Happiest Moment



My happiest moment? Memang banyak sangat happiest moment. Susah aku nak pilih moment yang mana untuk diceritakan. Anyway ini adalah salah satu contest di Nuffnang. Lama rasanya tak join contest macam ini. Walaupun tak pernah menang tapi aku tak pernah berputus asa. Chaiyok!

Gambar yang dipertaruhkan:

Sukanya aku masa ini. Nampak tak tisu-tisu, sepit dan baju yang disarungkan?Bukan sebab aku nak cuci @potong rambut ye. Kalau nak tahu ini kali pertama aku di makeup kan oleh seorang yang profesional. Aku sangat suka moment ini, kerana dalam ramai-ramai aku yang terpilih untuk menjalani fotoshoot untuk produk Maybelline untuk dimasukkan dalam majalah Remaja keluaran Ogos 2011 yang lalu. Memang rasa macam dalam mimpi.


Inilah hasilnya selepas di makeupkan. Memang tak akan kulupakan detik ini, sekali seumur hidup. Time ini memang aku realize bukan senang nak jadi model. Berapa kali take, tapi gambar yang diletakkan dalam majalah beberapa keping sahaja. Memang penat tapi berbaloi-baloi.


Kalau sesiapa ada yang beli majalah Remaja keluaran Ogos 2011 yang lalu, boleh belek semula majalah tu. hehe.. First time bila tengok majalah Remaja ini berdebar-debar,rasa macam orang lain je dalam tu. Lain rasanya.

So, apa pula happiest moment korang. Sharelah dengan yang lain. Join sekali contest ini. Mana tahu menang

1st prize – Olympus PEN Lite E-PL3 Kit
2nd Prize – Olympus PEN mini E-PM1 Kit
3rd – 5th Prize – Olympus PEN Leather carry-all bag

6 comments:

Norliza Nordin said...

nak join jugak la.. hehehe.. cmne eh?? hehehe

Ira said...

semoga ada rezeki utk menang

JMR said...

dlm proses ngh draft entri pasal ni sumer..huhuh

good luck!

- zuriey - said...

Norliza Nordin:rujuk pada laman web nuffnang
Ira: amin..masinlah mulut ira tu
JMR : goodluck to you 2

Run Away said...

good luck ya...;d

hazman aka species1980 said...

yang penting bila ade contest ialah penyertaan kita kan....

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.