RSS

Wednesday, October 5, 2011

Geng Tali Barut Crew: Bermulanya sebuah Konspirasi



Bermula 3 Oktober lalu, setiap ahli Geng Tali Barut telah bersama-sama melancarkan serangan.Huh serangan apa tu macam nak berperang. Kalau perasan jika ternampak bagde di atas di blog blogger lain, maknanya blogger itu merupakan salah seorang ahli GTB Crew. Dengan rasminya aku pun merupakan salah seorang ahlinya. YEEHAA!!

Apakah itu Geng Tali Barut Crew?
Geng Tali Barut ini terdiri daripada blogger di mana selalu berjumpa semasa event Nuffnang. Kira kaki event lah kitorang ini. Ketua crew ini adalah Kak Ina KL.Nak masuk group ini kena lah dapat permission dari admin dahulu.

Buat masa ini ada 17 orang dalam group ini. Harap aku dapat sumbang apa yang terbaik dalam group ini dan dapat mengenali ahli yang lain dengan lebih dekat.

Lastly thanks to admin crew kerana telah approve aku menjadi ahli GTBCrew. I Like!!!

10 comments:

hakamah hamyadi said...

xtreme je nama geng tali barut..hehehehe.....

aleen aiden said...

woahh,kira mcm tali barut nuff la nih?hi3.bunyik nak gangster je.haishh :P

kak ina kl said...

nama ajer xtreme tapi kami baik-baik orangnya

Run Away said...

geng tali barut..nama dah cukup ganaz tu beb....;d

topan said...

terbaik arr geng tali barut!!!! i loike! hihihii

- zuriey - said...

hakamah hamyadi: yeker..nama je extreme..nampak gempak sikit
aleen aiden: mana ada..ni baik nya group
kak ina kl : betul3..setuju
Run Away: nama je..senang orang nak ingat hehe
topan: u like? i like too

madammondoq said...

wah.. best2!!! enjoy ye u all..

sW33tdARLiNG said...

sama2lah kita moga dapat bekerjasama

mommyNadia said...

wah wah ketuanye kak ina kita yer!!
lepas ni kak ina kena ikat tali lah kat perut..tanda ketua geng tali barut..hehehehe ;)

- zuriey - said...

madammondoq:hidup mesti enjoy..
sW33tdARLiNG: yup..apa yg penting kerjasama
mommyNadia: takyah ikat tali pun org kenal..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.