RSS

Tuesday, September 20, 2011

Tak sempurna event tanpa lensa kamera


Memang sangat terasa lain bila pergi event tak bawa kamera. Rasa macam ada yang tak kena je. Mana tak nya, orang lain duk ambil gambar masa event yang kita ni melangut jelah. Sedihnya. Anyway aku tertinggal charger kamera kat Melaka. Itu yang terpaksa menanggung derita sebentar pergi event tanpa lensa kamera walaupun tak canggih mana.Bak kata adik aku, kamera yang aku guna tu parkinson (Ada aku kisah).

Masa pergi event tanpa kamera dah tentu kena menumpang kamera orang. Segan pun ada sebenarnya. Yela lepas tu kena tunggu tuan punya kamera upload gambar pula. Nak tak nak kenalah tunggu.

Kalau bawa kamera sendiri leh update blog tentang event cepat sikitkan. Pastu boleh buat entry lain-lain yang berkaitan dengan gambar yang kita ambil. Takpelah, minggu ini aku akan balik Melaka ambil charger. Tak boleh tahan lah rindu nak ambil gambar pakai kamera sendiri.

Anyway thanks pada blogger yang sudi ambil gambar aku masa event tak kira la event apa sepanjang 2 minggu ini.Jasamu akan ku kenang.

4 comments:

kak ina kl said...

sabar anak sabar..nanti dah byk org upload baru leh buat N3 yer

Pendamba Mawar said...

pendamba takde kamera gak...:))

!! YaNa YassiN !! said...

hai,.. dh follow sini. salam perkenalan,.... salam al-hijab, ekekekke

- zuriey - said...

kak ina kl : sabar2..takdela kak cuma jeles je tgk org bawa kamera
Pendamba Mawar: yeker..takpa nanti ada duit leh beli
!! YaNa YassiN !!: hai..salam alhijab..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.