RSS

Thursday, September 22, 2011

Siapa nak join Malam Pratonton filem Metrowealth, jom kita like beramai-ramai


Ini sudah bagus peluang untuk bloggers tampil ke depan.hehe. Siapa yang taknak dapat tengok wayang FREE. Orang nak bagi FREE jangan la bazirkan duit pula beli tiket. Nak tahu caranya macam mana, bukan sahaja blogger yang boleh dapat, bukan blogger pun boleh juga. Seronok tau dapat join majlis pratonton ini. Dapat jumpa dan bergambar dengan artis lagi..

Mudah sahaja. Buka facebook fanpage David Teo dan MIG Online, kemudian klik LIKE. Kemudian komen

"Saya viewers dari blog http://zuriey86.blogspot.com. "

Nanti kita boleh pergi tengok wayang free sama-sama. Tunggu apa lagi, cepatlah LIKE. Siapa cepat dia dapat. Jom kita like beramai-ramai.

Sama-sama kita sokong filem buatan Malaysia


4 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

wowwww, pantas nyer,... YY baru jer nak buat, ekekke

Azham Vosovic said...

hahahaha...bestnya...nak join jugak!

Run Away said...

nak juin...hek....tapi mesti dah terlambat...;d

- zuriey - said...

!! YaNa YassiN !! : hehe bab ni memang laju
Azham Vosovic:amat dialukan
Run Away: join je takde expired date

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.