RSS

Monday, September 26, 2011

Penatnya nak bekerja hari ini


Hari ini awal pagi aku dah bangun. Bukan apa nak balik dari Melaka ke Kuala Lumpur. Tak sempat nak balik semalam.Aku dah apply cuti(bookoff) hari ini tapi tak approve pula. Geram betul aku. Nak EL tapi taknak bazir kan cuti. Terpaksa merempit bersama Kancil pagi ini.

Straight dari Melaka ke KL dan ke ofis. Silap budget masa lah. Aku terlupa bila masuk KL pagi-pagi memang jem. Sampai Sungai Besi dah 7.40. Memang terkejar la aku. Sampai ofis pun dah lambat. Masuk-masuk aja ada orang cari..Aduh..

Takpelah as long as aku sampai juga kat ofis. Cuma rasa keletihannya. Seriklah aku. Lain kali aku taknak lah balik pagi macam ini. Macam lipas kudung tu bawa. Nasib baik takde apa-apa.

Cepatlah pukul 5.30 hari ini. Rasa nak tidur/ rehat je ini. Hope aku tak blur sepanjang hari ini.heheh

2 comments:

daiflora said...

ooo..baru ak tau ko kje rupenye..ptut la pkai bju kurung smpai2 umah..

- zuriey - said...

daiflora: a;ah..bos aku kedekut bg cuti..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.