RSS

Friday, September 16, 2011

Neutrogena Ageless - Bloggers Media Launch



Selasa yang dapat undangan dari Nuffnang ke event Neutrogena Ageless - Bloggers Media Launch bertempat di Ciao Ristorante. Aku memang tak tahu menahu tempat ini. Nasib baik adaKakInaKl dan CikLilyPutih menunjukkan arah.

Sebelum acara dimulakan ada disediakan makanan ringan untuk kami.


Ini Mr Cash menerangkan pada kami serba sedikit mengenai kulit dan kelebihan Neutrogena.Rangkaian Neutrogena Ageless Anti Wrinkle and Firming merupakan penyelesaian yang inovatif untuk melawan lapisan-demi-lapisan.


Salah satu sebab kulit kendur atau berkedut ialah kurangnya fungsi elastin. Esen beri hitam dan dill, merupakan kandungan utama Neutrogena Ageless Anti Wrinkle and Firming yang berfungsi memperbaiki semula struktur kulit dan mengurangkan kedutan dengan ketara. Selain itu ekstrak Southernwood berfungsi mengembalikan lapisan kedua kulit dan mengekalkan kelembapan lantas menghilangkan kedutan dan mengembalikan keserian wajah yang gebu.


Sebagaimana yang telah dibuktikan ujian klinikal, kulit seseorang mampu kelihatan berseri dan nampak muda yang nyata dalam 4 minggu dengan penggunaan berterusan. Selepas 8 minggu, 67% kedutan akan berkurangan.


Ini merupakan alat untuk menguji kulit kita. Aku tak sempat nak try alat ini.


Yang aku sempat bergambar dengan produk Neutrogena, mana tahu dapat jadi duta nanti..hehe


KakInaKl sempat try produk ini. Kalau KakIna guna ini, mesti jumpa balik dah tak kenal. Yela kulit dah tegang semula.


Ini kesemua set untuk Neutrogena Ageless Anti Wrinkle & Firming

- Clenser : RM34.90,100ml
- Tonic Water Lotion : RM34.90,150ml
- Essence : RM89.90,30ml
- Cream : RM69.90,50ml
- Lotion SPF 20 PA++ : RM69.90,40ml
- Eye Cream : RM69.90,15g



Sebelum balik, wajib pose dulu. Ini antara blogger yang aku jumpa. First time jumpa MadamMondoq, Nadiah dan Nuril.


Ini ole-ole yang kami dapat dari Neutrogena. Thanks to Nuffnang dan Neutrogena invite me to the event:-)

Kredit pic: KakInaKl dan Madammondoq


Info lanjut mengenai Neutrogena boleh datang ke laman ini, Neutrogena

5 comments:

Azham Vosovic said...

wah...semua blogger pompuan je ke yg pegi?

- zuriey - said...

Azham Vosovic: a;ah yg dapat semua blogger pompuan

Azman said...

Rajin bersama nuffnang :) mana geng2 yg lain tak pergi ker?

mommyNadia said...

Hi Zuriey!
nadia ni..hopefully next event dpt jumpe kame lagik! ;)

- zuriey - said...

Azman: ada je tapi tak ramai dapat join
mommyNadia: hai..hopefully dapat jumpa lagi..see ya

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.