RSS

Thursday, September 29, 2011

Maybelline New York Fashion Week Workshop (Jom belajar bersolek)

Buat julung-julung kali nya aku buat video tutorial bersolek gaya 'Party Princess'. Penat juga nak buat video ini. Macam pandai sangatkan nak buat tutorial solek ini. Ini aku share masa aku pergi Maybelline New York Fashion Week Workshop. Ada 4 gaya yang diajar, tapi rasanya ini yang sesuai dengan aku. Nampak sweet gitu.


4 gaya yang patut anda cuba


Gaya 'Party Princess'


Gaya 'Mistery Maven'


Gaya 'GI Jane'


Gaya 'Sexy Scarlet'

Ini merupakan video tutorial bersolek yang pertama aku buat. Selamat menonton dan selamat mencuba

Tutorial bersolek gaya Party Princess


6 comments:

madammondoq said...

wah.. dah siap dah video die.. uhuu..

Run Away said...

wa..memang nampak vogue ar..

kak ina kl said...

echeh cheh ada harapan ni..nanti kitarogang vote k

Nazz@Purple said...

nazz memang tak reti bersolek lansung..tq ye..leh blajo..

-XaXao- said...

best!

- zuriey - said...

madammondoq: a'ah..simple je
Run Away: yeke..tq
kak ina kl : kalau dapat next stage, bolehla vote..mudah2an..amin
Nazz@Purple: sama2 kita belajar..
-XaXao- : tq

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.