RSS

Tuesday, August 2, 2011

Product Review: Maybelline New York Fruity Jelly Delicious Lip Gloss



So shiny. So yummy. So fun.

Produk kecantikan terbaru Maybelline New York yang berkilat dengan 'Fruity Jelly Delicious Lip Gloss'. Ada 7 jenis Lip Gloss,Cherry Kiss. Treat Me Sweet. Freshly Sliced. Berry Bella. Sparkling Grape. Crazy for Caramel. Mad about Melon. Masing-masing mempunyai bau buahan yang tersendiri.


Lip Gloss ini tidak melekit membuat si pamakai rasa selesa sepanjang masa. Fruity Jelly Delicious Lip Gloss 50 percent less sticky kerana menggunakan nektar buah sebagai formula.


Cara penggunaan yang amat mudah, hanya picit dan sapukannya di bibir anda. Nikmati pelbagai perasa di bibir anda.


Maybelline New York Fruity Jelly Delicious Lip Gloss boleh didapati dengan hanya RM9.90 di pasaran.

3 comments:

Nazz@Purple said...

wow..best..harga pun tak berapa mahal..

youhazreenda said...

reen tak suka sangat pakai lip gloss sb kadang-kadang tu melekit2 kan? hihi.. reen suke pakai lipbalm lip ice sheer color tu je :) tapi ni mcm best je.. :D

- zuriey - said...

Nazz@Purple: memang semua leh beli
youhazreenda: yang ini memang rasa buah..best

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.