RSS

Tuesday, August 16, 2011

Product Review: Garnier Pure Active Multi Action Scrub


Perempuan dan jerawat? Memang tak dapat dipisahkan especially ketika di peringkat remaja. Paling merisaukan jerawat meninggalkan kesan di muka. Kadang-kadang boleh buat rasa malu dan kurang keyakinan diri. Garnier telah mendapatkan penyelesaian untuk masalah kulit berjerawat ini dengan menghasilkan Garnier Pure Active Multi Action Scrub khas untuk wanita terutama remaja.

Produk ini telah diuji secara klinikal dan telah terbukti berhasil dalam masa 4 minggu. Dalam masa 4 minggu bilangan blackhead dan kesan jerawat berkurangan. Fungsi PureActive Scrub:

-banteras blackheads
-menanggalkan kesan jerawat di muka
-melicinkan tekstur kulit.


Uniknya PureActive ini terdapat butir-butir manik yang berwarna biru. Double action anti-spots anti-marks.


Cara penggunaan amat mudah dengan memicit sedikit PureActive di tapak tangan.


Gosok dan sapukan di muka. Kemudian basuh muka dengan air. Kulit anda akan terasa tegang sejurus membasuh muka.

Ingin kulit muka yang licin tanpa kesan jerawat, dpaatkan PureActive Scrub di pasaran mulai September ini di outlet yang terpilih dan di semua hypermarket dan farmasi November nanti. Harga RM11.90 untuk 100ml dan RM6.50 untuk 50ml.

4 comments:

Anonymous said...

hai..sy nk tye..boleyh ker sy gnekan scrub nie sbgi pencuci harian muke sy?? adakah ianya sesuai?? @ sy perlu menggunakan facail foam n menggunakn scrub nie 2hari skali?? hrp beri tnjk ajr..-,-

- zuriey - said...

boleh. tiada masalah nak gunakan sebagai pencuci harian.jawapan saya ni berdasarkan dari pengalaman adik saya sendiri yang menggunakannya setiap hari. Untuk info lebih lanjut boleh berhubung pihak garnier di facebook mereka

fauzianezun said...

maaf mau nanya..
Kayanya bagus tuh!
Bisa gak untuk pria?

fauzianezun said...

keliatannya bagus tuh.
Tapi bisa digunakan pria gak?

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.