RSS

Thursday, August 4, 2011

Majlis Pelancaran Loreal Paris White Perfect Micro-vibration Eye Brightener


Entry sebelum ini aku jumpa dengan Vanidah dan Rashidi. Anyway aku jumpa mereka kat event inilah, Majlis Pelancaran Loreal Paris White Perfect Micro-vibration Eye Brightener. Bertempat di Mid Valley jam 2 ptg. First time aku join event launching terbuka begini, rasa macam dipehatikan pula..hehe(perasan).


Ramai juga media yang datang antaranya RTM. Ini diorang tengah rakam temubual bersama orang Loreal.


Majlis di mulakan dengan kata-kata aluan dari Ms Jennifer Bay (General Manager Loreal) dan di diserahkan majlis kepada Emcee.


3 orang tetamu undangan merangkap jurucakap Loreal, Maya Karin, Vanidah Imran dan Cik Model Lynn Lim.


Demo oleh jurusolek cara memakai produk baru ini. Memang lain produk ini. Kata jurusolek ini produk paling bagus sepanjang 25 century ini.


Model yang di solek. Tak nampak sangat muka dia, gambar gelap. Yang penting bahagian bawah mata dia memang nampak lain lagi cerah dan berseri.


Acara akhir bergambar antara orang besar Loreal dan duta Loreal.


3 gorgeous womans with makeup expertise..


Bergambar dengan Maya Karin.Nama pun model memang cantik Maya ini.


Produk yang aku dapat masa event ini. Nanti aku akan review produk ini dan cara penggunaannya.

4 comments:

CikLilyPutih said...

k lily dah tau dah nama dia.. model tuh Lynn Lim

Cik Eka said...

bestnya awak kan dapat pergi event launching cmni......

Nazz@Purple said...

bestnye..

- zuriey - said...

CikLilyPutih: tq kak
Cik Eka: best sgt
Nazz@Purple: yup..:-)

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.