RSS

Sunday, August 7, 2011

Dugaan puasa hari ini.


Selamat Berbuka Puasa semua.

Puasa ini aku memang tapau je kat bazar Ramadhan. Berbuka sorang je kan. Roomate aku balik kampung. Hari ini aku makan tak habis pun. Tak tahu lah selera ke laut pula.

Hari ini memang ramai orang ofis contact aku sebenarnya. Aku memang malas je nak layan. Bukan pe, diorang ni nak buat sesuatu cakap last minit. Dah la hari ini cuti nak suruh pula pergi ofis settlekan kerja. Tak fikir ke orang ada kat mana, tengah buat apa, mengganggu ke tak.

Agak pressure juga aku bercuti hari ini. Rasa nak campak je handfone aku tu. Terasa macam taknak guna handfone pun ada. Kalau korang kat tempat aku apa yang korang buat? Betul ke tindakan aku ni.

Lantaklah besok dah kerja pun. Nak marah ke apa ke ikutlah. Yang penting aku memang tak suka kena buat kerja last minit lagi-lagi kena kerja hujung minggu. Minta ampun ye.

4 comments:

daiflora said...

ooo,saba ye..ak pn xske dganggu tme cuti..klu dlu,ak off je nset klu duk kt kampung..haha..xpe2,buke besok kte mkn sesame,ak bwk blik lauk..;-)

kak ina kl said...

kalau tak nak makan sorang..cepatlah cari pasangan..maaf gurau ajer..

topan said...

ciannyer dia.... sabo je la.... hik3... :))

- zuriey - said...

daiflora: bawa lauk? itu yang nak dgr..hehe
kak ina kl: mls la nak cari..selalu tak dapat..hehe
topan: sabo2

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.