RSS

Tuesday, August 23, 2011

Buka Puasa GPlus with Samsung @Enak KL, Starhill Gallery


Alhamdulillah lama menunggu berbuka puasa oleh Nuffnang. Lama tak de event anjuran Nuffnang. Time puasa ini memang berbuka puasa bersama adalah event yang dinantikan. Bertempat di Enak KL, Starhill, aku dan blogger GPlus yang lain berpeluang berbuka bersama Samsung dan Nuffies.


Kami antara blogger yang sampai awal di Enak KL,Farra Eng, Jard dan Eyriqazz



Amboi bukan main lagi diorang ini, bergaya betul macam model gitu CikLily dan Hazman. Ramai lagi blogger yang hadir, tak larat la nak sebut semuanya..hehe


Ini antara makanan yang disajikan oleh Enak KL. Yang best makanan kampung semuanya. Suka betul aku.


Lauk pauk yang ada, daging bakar, ayam masak lemak.


Sambal udang dan kangkung masak belacan. Udang dahla besar-besar. Memang favourite aku.


Laksa Johor dan sup ekor terbaik!



Ada goreng pisang dan murtabak. Goreang pisang siap sekali dengan kicap.


Kali pertama aku jumpa kerabu sotong..hehe


Ini kerabu ayam. Selain itu, ada juga kerabu mangga dan kerabu daging.


Air sirap bandung, asam boi dan ice lemon tea. Aku minum sirap bandung..


Pencuci mulut dan buah-buahan. Rambang mata tengok macam nak rasa semuanya..




Lepas kenyang berbuka dan solat ada beberapa game untuk kami. Ini pasukan yang menang. Aku tak menang apa pun, takpelah yang penting aku enjoy.


Kebetulan hari tersebut hari jadi Fresh(staff Nuffnang), so kami celebrate sekali. Happy birthday Fresh.


Sebelum kami pulang, apa lagi sesi bergambar lah..Blogger mana boleh tengok kamera.hehe.. Pose la apa lagi


Sempat lagi bergambar depan Enak KL bersama Elaine dari Samsung.


Enak KL dah banyak dapat anugerah sebelum ini. Manager Enak KL dan blogger Azman memgang pingat yang paling baru Enak KL dapat. Tahniah Enak KL

Last sekali thanks kepada Nuffnang dan Samsung. Memang seronok sangat berbuka tempoh hari.

Pic Kd to Jard

5 comments:

Cik Eka said...

eka dapat esok kat the bee..tapi ade hal lak..huhu

sedih plak x gi......tapi nak buat cane..huhu

hazman aka species1980 said...

memang gempak kan.....seronok bila dah ramai2 dalam satu event...memang happening kan...

Run Away♥ said...

memang best...;d

Zul Fattah said...

wahh.. memang best r kot..
http://zulfattah.blogspot.com/

- zuriey - said...

Cik Eka: tak pelah tak de rezki
hazman aka species1980: seronok sgt
Run Away♥: betul3
Zul Fattah: absolutely

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.