RSS

Tuesday, August 2, 2011

Aku di Remaja keluaran 1 Ogos


Akhirnya saat yang ditunggu telah pun tiba. Memang lama aku menunggu kehadiran awal Ogos ini. Selain berpuasa, ada satu lagi saat yang takkan dilupakan. Untuk makluman fotoshoot yang aku lakukan dahulu untuk dimuatkan dalam Remaja keluaran 1 Ogos ini. Muka depan Remaja 1 Ogos kali ini ialah Siti Saleha.

Nampak sahaja majalah ini aku terus beli. Teruja dan berdebar-debar melihat satu demi satu muka surat Remaja. Tiba muka surat 59 memang aku rasa seronok sangat. Rasa lain je muka aku dalam tu. Macam orang lain pun ada.Kalau sekali imbas memang tak percaya yang itu adalah aku.


Rasa nak frame kan je majalah ini. Bukan senang nak masuk majalah ini. Mungkin sekali seumur hidup. Nak tahu apa kandungan segmen yang ada muka aku tu, kena lah beli Remaja. Ala RM5 sahaja. Bukan selalu pun beli..he3

Sekali lagi aku nak ucapkan terima kasih tak terhingga kepada Connie Ng (Sr. PR Manager L’OrĂ©al Malaysia) yang sudi memilih aku untuk menggayakan produk Maybelline ini.Kalau tidak, tidak merasa aku nak masuk majalah.he3 Tak lupa juga terima kasih kepada Ju Munira Dahari dan Asril (fotografer) dari Remaja dan mereka yang telah terlibat dalam fotoshoot yang lalu.

9 comments:

CikLilyPutih said...

sebab awak k lily beli majalah remaja okeh..

illafira said...

wah2 syok nye

zoe said...

skang ni die dah popular dh kan.. hehehe.. bestnye..

Azham Vosovic said...

Zuriey! saya sgt bangga dgn anda! Inilah buktinya Super DiGi Bloggers! hehehe, mcm ne boleh join photoshoot tu? nak try gak hahaha...

topan said...

glamernyer....

ReD Linda said...

waaahhh!!femes dah kawan aku yg sorang ni..hehehe...

Cik Eka said...

bestnyaaa bedak baru eh tu

hanani said...

wah bestnya dalam masuk majalah remaja.. suka suka :)

Jom baca ni :Golden Churn Creamy Butter.. ISU TIDAK HALAL?

- zuriey - said...

CikLilyPutih: mekasih kak..terharu kita.
illafira: syok juga la
zoe: takla popular, sama je cam dulu
Azham Vosovic: susah nak jawap soalan tu.. kira rezki la dapat g fotoshoot tu
topan: idokla
Red Linda: mana ada..sama jela
Cik Eka:yup..nanti kita review pasal produk tu
hanani: tq..

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.