RSS

Friday, July 1, 2011

Setengah tahun telah berlalu, setengah target telah tercapai


Hari ini genap 6 bulan telah berlalu. Sekejap sahaja sudah masuk bulan 7. Awal tahun dulu semua orang mesti ada pasang azam kan. So macam mana dengan azam korang semua. Kabur lagi ke atau akan dimakbulkan. Aku pun ada juga azam, tapi ketepikan azam personal. Kita bercerita mengenai azam dalam blogging.

Target aku nak capai 600 follower tahun ini. Tahun lepas aku berjaya dapat 300 orang follower, so tahun ni kena juga bertambah 300 orang. So sekarang follower aku dah 450, means dah tercapai separuh target aku. Kena dapatkan lagi 150 orang follower. Kalau dapat lebih dari tu lagi bagus.




Alhamdulillah, dalam masa 6 bulan ini income blogging pun bertambah juga walaupun tak berapa banyak. Niat hati duit blogging ni nak kumpul buat beli DSLR. Harap tercapai lah nanti. Lagi satu nak sangat dapat handfhone free..hehe..Tak kisahlah aku kena masuk contest ke apa. Tapi memang target taknak kuar duit beli handfone..huhu

Yang paling best, untuk setengah tahun ini macam-macam event aku dah pernah join sebab tahun ini juga aku dapat title gPlus. Memang seronok sangat dapat kenal ramai blogger. Awal tahun aku dapat join Digi Done Right Camp, berkampung kat Digi Company.

Then permulaan aku menghadiri event dan launching produk Maybelline, Maybelline Super Film Party.Kat sini aku kenal dengan orang-orang Maybelline especially Connie yang sangat sporting. Aku juga berpeluang review produk mereka, memang best.


Selain itu, aku juga merasa Review iPhone4 dan Tune Talk dan join
HyppTV Party. Memang tak rugi register dengan Nuffnang, macam2 boleh rasa.

Yang paling latest, hari ini dalam sejarah semalam aku dapat merasa satu profesion baru. Memang seronok sangat. Nak tahu jadi apa, tunggu aku akan habaq nanti. Saja nak kasi korang tertanya-tanya..:-)

7 comments:

zoe said...

wah, bestnye zuriey.. hehehe. makin femes akakkite sorang nih!

a n a s t a s y e a said...

Tengah menunggu nie .. bila nak habaq :D

anastasyea's latest post .. (Gambar) Majlis Pernikahan dan Perkahwinan Ayu dan Tomok

Solehah said...

memang kene tunggu la kan..:)

daiflora said...

pergh..nk beli dslr tu..hehe..profession bru tu nnt jgn lupe ak lak..all d best!

padin said...

wah dah kira bagus target dalam blogging dah menampakkan kejayaan teruskan usaha :D

- zuriey - said...

zoe: bese je..xfemes mana pun
a n a s t a s y e a: tak lama lagi jer
Solehah: tunggu lah saya pun xsabr nak bg tau ni
daiflora : tak lupa, tapi ko tu kan ada penghalang sikit
padin: thnks..doakan sya

Darkbatman said...

xsbr nk tgu.kehkehkeh

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.