RSS

Friday, July 22, 2011

Product Review - Loreal Paris White Perfect Moisturizing Watery Cream


Masih mencari-cari produk pemutihan yang sesuai dengan kulit anda? Ramai wanita yang mencari produk yang sesuai dengan tekstur kulit dan yang cepat menyerap ke dalam kulit. Air penting untuk kesihatan kulit, jadi produk pemutihan perlu memberikan hidrasi pada kulit.


Ini produk yang sesuai membekalkan hidrasi dan beri kesegaran pada kulit,White Perfect Moisturizing Watery Cream. 2 bahan penting dalam produk ini ialah 'Melanin Block' dan 'Tourmaline Gemstone'.

Melanin Block- mengurangkan kuantiti penghasilan melanin sebanyak 53 peratus. Ini bermakna penghasilan bintik hitam akan dihalang dan membantu mencerahkan kulit.

Tourmaline Gemstone - Bahan unik yang mampu meransang microcirculation.Selepas 4 minggu penggunaan, kulit lebih lembut, berhidrasi, lebih segar dan lebih cerah. Inilah produk pemutihan yang anda cari. Cuba dan rasakannya sendiri.Harga White Perfect Moisturizing Watery Cream ialah RM39.90 untuk 50ml. Sudah ada di pasaran sejak Jun 2011 dan boleh didapati di semua kaunter Loreal Paris.

7 comments:

Darkbatman said...

zuriey salu pegi workshop ke ape?mcm best jer?

zoe said...

sesuai ke untuk kulit sensitif zuriey??

hazman aka species1980 said...

L'oreal nie ade tak product untuk lelaki....hehehehehe

- zuriey - said...

Darkbatman: takdelah..dapat info dari sumber yg boleh dipercayai

zoe:Loreal Paris White Perfect Moisturizing Watery Cream sesuai untuk normal to combination skin. Kalau seseorang tu memiliki kulit sensitive, dia harus cuba sedikit krim (ataupun ap-apa produk) di bahagian lengan dulu untuk reaksi. Selakunya, tiada reaksi barulah guna pada muka.

hazman aka species1980:L’Oreal Men Expert adalah rangkaian produk untuk penjagaan kulit lelaki dan deodorant.

Solehah said...

bestnya dapat buat review..nampak mcm best je..

NUR said...

bagusnya- menyebarkan ke best an produk..

- zuriey - said...

Solehah: best juga tapi info mesti tepat
NUR: yeker..try la nanti

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.