RSS

Monday, July 11, 2011

P1 4G ONE Plan Media Launch


7Julai 2011, aku berpeluang menyertai P1 4G ONE Plan Media Launch di P1 Paddock, PJ. Sampai sesat di buatnya. Walaupun lambat tetap dapat join..huhu.Event tu sempena pelancaran One Plan pakej jalur lebar untuk di rumah dan di luar. Modem rumah dilengkapi wifi dan suara.

One Plan merupakan pakej jalur lebar 2 dalam 1 yang lengkap P14G modem dengan WiFi yang berkuasa dan P1 "on-the-go" modem yang segak bersama kuota kongsi yang ditawarkan pada harga yang paling menarik di pasaran.



P1 menawarkan antara kuota penggunaan tertinggi bagi jalur lebar tanpa wayar di pasaran ketika ini iaitu sehingga 30GB sebulan. Lengkap dengan dua modem P14G PERCUMA yang direka untuk prestasi jalur lebar 4G optimum di dalam dan di luar bangunan.


Kos terendah paling berpatutan di pasaran bermula dari RM89 untuk kombinasi jalur lebar 4G dalam dan luaran.



Kuota kongsi yang tinggi sehingga 30GB membolehkan pelanggan:
-melayari lebih daripada 85,715 laman web (pada purata 350kb bagi setiap laman web) atau
- Memuat turun/naik/menghantar 10,000 lagu (pada kadar 3MB setiap lagu) atau,
- Menonton 7500 klip youtube (pada kadar 2 minit setiap klip video) atau,
- Menonton 40 filem penuh (pada kadar 750MB setiap filem)

Untuk makluman lanjut,sila layari www.p1.com.my


Masa event ni, ada game untuk kami yang datang. Baling 2 bola dalam tong serentak.


- Antara blogger yang hadir event ini.


- Ini antara ole2 yang kami dapat. Thank you P1.


3 comments:

Fitrihadi said...

wahh smart gak freebie P1 tu.. nak sket hehehe

kak ina kl said...

ingat dah buat dah N3 pasal Lisa..nanti akak cilok gambar ek.yang ada muka anak akak tu

- zuriey - said...

Fitrihadi: nak sket??amikla kalau leh..hehe
kak ina kl: lum lagi..tgh tunggu gambar..amiklah..

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.