RSS

Thursday, July 21, 2011

Gambar sekitar Pratonton Senario Ops Pocot


Alhamdulillah dapat juga aku tengok Senario Ops Pocot. Walaupun sampai lewat sedikit tapi dapat juga ambil beberapa keping gambar artis ini. Jadi lah dari takde. Ini gambar wajib ambil hehe bersama Mr David Teo selaku penerbit. Tak sangka pula baju aku sama color dengan dia. Macam dah berjanji pula. Ada rupa anak beranak tak? Perasan je aku ini.


Ini pelakon baru Sasqia. Masa ni dia tengah bergambar dengan seorang lelaki India. Tapi aku ambil gambar dia jela..hehe.. Dia ini memang tinggi orangnya.


Dengan Diana Amir ni pun kebetulan lepas wayang aku pergi toilet. So jumpa dia dalam toilet, apa lagi bergambar la. Tapi gambar ini bukan dalam toilet ye. Diana ajak bergambar kat luar. Kalau dalam toilet cerah je gambarnya.


Ini pelakon-pelakon, pengarah dan penerbit untuk filem ini. Artis lain tu aku tak sempat nak bergambar bersama. Jadilah ambil gambar diorang ramai-ramai. Next filem Metrowealth ialah Bini-biniku Gangster. Hope dapat juga jemputan pratonton nanti(nak ambil gambar dengan Sam).

8 comments:

NUR said...

wah.. bestnya dapat ambik gambo dgn david teo tu..
legend.. hehehe

hazman aka species1980 said...

haishh.... lambat coz baru balik dari photoshoot ker ?....rugi betul saya tak dapat tuan zuriey a.k.a model produk kecantikan .....

JMR said...

david teoh mmg sporting..:-)

Solehah said...

wah..best2..mmg dahsyat la lebih kurang ngan bju david teo..

- zuriey - said...

NUR : banyak duit tu..hehe
hazman aka species1980 : mana ada..gerak lambat la..
JMR : setuju3
Solehah: kebetulan je..hehe

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

sampai lewat pon ade gaklah gambar ngan retis...ok la tue kan...(",)
hehe

- zuriey - said...

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ: rejeki namanya..hehe

Pn. Sheila said...

my ex boss pass away... hahaha....

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.