RSS

Monday, July 4, 2011

E-Magazine, layan magazine online wuuhuuonline.com


Bosan ker? Malas nak keluar? Nak hiburan baru?
Inilah jawapannya..
wuuhuuonline.com satu platform e-magazine di mana anda boleh membaca magazine yang ada secara online dan free. Time bosan-bosan kerja boleh lah jenguk jap website ni..hehe

Antara majalah yang boleh didapati ialah wuuhuu dan femag. wuuhuu adalah majalah komik, manakala femag adalah majalah hiburan dan informasi seperti majalah Remaja.


Boleh selak-selak majalah ini ye. Macam-macam input yang ada. Kalau tak nampak boleh zoom. So, korang boleh try usha web ni. Nampak menarik, tak rugi pun datang melawat..hehe

4 comments:

IzariahzainaL said...

boring2 bley layan jgk nh..

Fitrihadi said...

wah menarik ni.. jimat skit duit nak beli majalah kat kedai.. hihi

Solehah said...

tq share..

- zuriey - said...

IzariahzainaL: betul3
Fitrihadi: sekali sekala layan pe slhnya
Solehah: welcome

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.