RSS

Saturday, July 2, 2011

Carlo Rino Special Discount



Lelong!Lelong!....

Kaum wanita mesti pantang dengar perkataan ini. Aku pun sama je 2*5. Siapa yang tak nak beli barang dengan harga murah kan? Kalau FREE lagi ramai yang nak. Anyway sekarang dah bulan 7, bulan 8 dah puasa. Dari sekarang dah boleh beli sikit2 barang-barang untuk raya nanti.



Ini ada berita gumbira buat kakak-kakak dan makcik-makcik yang meminati Carlo Rino. Carlo Rino akan mengadakan special diskaun up to 50%. Boleh datang ke butik Carlo Rino untuk melihat latest collection.

Promosi bermula dari 15 June hingga 4 September 2011. Lama tu, boleh kumpul duit nak merasa guna barang Carlo Rino. Jom kita serbu Carlo Rino. Tampil bergaya dengan Carlo Rino.

4 comments:

Noor Faezah Mazli said...

nak pinjam mmber card? haha

Acik Erna said...

zuriey..acik pun suka carlo rino ni..member card dah nak expired pulak tu.

- zuriey - said...

Noor Faezah Mazli: boleh je
Acik Erna: yeker..boleh renew balik

Darkbatman said...

p'puan mesti ske ne.kehkehkeh

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.