RSS

Thursday, July 28, 2011

Bergambar bersama duta Garnier Men, Fahrin Ahmad



Ehem-ehem seronoknya dapat bergambar dengan duta Garnier Men, Fahrin Ahmad merangkap pelakon yang terkenal di Malaysia. Nak tahu kat mana aku jumpa Fahrin ni? Aku jumpa Fahrin masa launch event untuk produk Garnier.

Fahrin ini memang kacak orangnya sangat sesuai menjadi jurucakap Garnier Men. Muka pun licin, badan jangan cakap memang tough. Masa event ini Fahrin tak lekang dengan handfone dia. Sibuk sms sapa la tu tak pun update twitter dia.

Oklah nanti aku cerita lagi ye pasal event ini dan produk terbaru Garnier yang di nantikan.

2 comments:

sYabiebieY haLym said...

waaa...jeles nyee...
:'(

- zuriey - said...

sYabiebieY haLym : yeker..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.