RSS

Tuesday, July 5, 2011

Aksi blogger bersukan


Entry sambungan main golf di City Golf hari tu. Setiap game ada winner. Sebelum kita tengok pemenang mari kita tengok gelagat bloggers bersukan lagi-lagi bila dapat pegang kayu golf tu. Jakun tak jakun la jadinya..hehe




Kak Ayu yang friendly. First time jumpa dia tapi rasa cam dah lama je.


Ini partner aku Najmi, last minit ajak dia nasib baik dia free..Thanks Najmi.


Cik LiLy Putih, gaya dah ada dah tu..


Jadi aja diorang ni, kayu golf pun boleh jadi cam pedang..hehehe


Kak Ayu menang game dart. Boleh tahan juga tu. Siapa kata perempuan tak boleh menang.


Tahniah kat CikLilyPutih dan suami menang game golf. Tengok dapat model BMW. Jelesnya, boleh test drive kereta BMW yang diorang nak.




Ini antara blogger yang datang event hari tu, otai-otai belaka. Rasa segan sebenarnya nak ambil gambar ini..hehehe

Kredit pic to Najmi

5 comments:

Miea Melodies said...

waaahh... tak sangka ade actually gamba ak main pool.. haahhahah!!! Thanks for the pic. nak save.

BTw, thanks a lot sbb ajak mie! Dh lame sgt tak g event2 ni, rindu tawww......

- zuriey - said...

Miea Melodies: hehe..ada..thanks gak sudi jdi partner

Miea Melodies said...

welcome2~ nanti kalo ade event yg nak plus one lagi jgn lupe ajak org taawww~ hahhaah (muke x malu)

(>_<)(^_^)(^^,)v

AyuArjuna BiGoshh said...

hi zuriey, finally jumpa gak ngan blog..puas akak menjejaki.. :)

- zuriey - said...

Miea Melodies: ok
AyuArjuna BiGoshh: yeker..kita ada komen kat blog akak..takpela janji jumpa

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.