RSS

Thursday, June 9, 2011

Vote for my sister

Rasa macam masuk rancangan realiti pula nak kena vote. Ni ha sebenarnya adik aku dapat masuk peringkat seterusnya Contest The Cutest Thing. Aku masuk juga tapi tak dapat ke peringkat seterusnya. Tak cukup comel agaknya. Adik aku je yang dapat, alhamdulillah.

Sekarang proses untuk mengundi, so i need your help. Tak paksa pun suruh vote tapi kalau boleh vote thanks a lot. Senang je caranya,

1. Like page Churp2.
2. Klik link ini http://apps.facebook.com/contestshq/contests/125992/voteable_entries/23478410?ogn=facebook&order=recency dan tekan butang vote now.
3. Itu je..hehe

Ini gambar adik aku yang dipertaruhkan. Vote gambar yang ini tau, jgn silap..



Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai contest ini boleh klik kat SINI, tapi nak join contest ini dah tak boleh.Sekarang ini dah masuk phase mengundi.Terima Kasih ye kerana sudi mengundi. Tuhan sahaja boleh membalas jasa korang.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.