RSS

Wednesday, June 22, 2011

Tak tahu nak kata pe..Tension


Ini entry aku melepaskan geram... SENGAAAAAAAALLLLLLL!!!!

Geram tul aku lah dengan sorang mamat ini. Macam bagus sangat. Tau lah dah expert dengan programming tapi jangan lah busy body sangat.

Sibuk je nak betul kan code orang lain. Lepas tu bila tak jadi salahkan kita pula. Padahal apa yang dia ubah pun kita tak tau.Bila tanya apa yang dia ubah tak pula bagi tau. Nak sangat betulkan code orang, baik ko je buat semua keje kitorang ni.

Bengang sangat aku ini. Ei memang terus hilang mood aku nak buat kerja. Kot ye pun nak tolong tanya lah dulu aku boleh tak buat. Ini main ubah je. Budget aku suka lah dia dah tolong solve.

Tension tul..Macam-macam perangai manusia ni.Harap aku tak jumpa lah manusia yang pelik lagi.

1 comments:

Ira said...

Bnyk2 sabar ye zuriey. Tinggal bape hari lg je bln june ni. Pastu bg dia buat sumer, hamekkk kauu.. hehe.. biar dia muntah buat coding sumer org.

Related Posts with Thumbnails
 
© Copyright 2010 zuriey86. All rights reserved.